Mör i kroppen!

Godmorgon. Eller godmiddag kanske det är dags o säga!
Sovit som en jäkla stock i vår nya gigantiska säng. Vi har nämligen satt ihop 3 stycken 90-sängar på rad! Ett herrejösses harem i sovrummet minst sagt. Men dom började skrika o ropa på mig från vardagsrummet strax efter 9 imorse och då va det klart dags att stiga upp för att masa sig till gymmet. Hela familjen gick bort (så jävla gött med 10min från dörr till dörr) och idag körde jag intervallträning på löpbandet med min nya Tabatha timer. Alltså.. 20 sekunders högintensiv löpning och 10 sekunders vila. Och när man vilar så hoppar man bara upp på sidan av löpbandet, annars tar det för jäkla lång tid att sänka o höja tempot. Tabatha timern är alltså inställd på 8 set. Totalt 4 minuter. Och om man spurtar allt man har i 20sek så är man faan helt slut efter 4 min! TRY IT OUT!
Efter frukost/lunch som bestod av ett stort glas vatten med hampaprotein, 3 finncrisp med keso och kalkon och 2 kokta ägg har jag nu fått på mig mysbrallan o ett slapplinne från Australien och jag ska snart söka boende i Köpenhamn. Wooh glad!!!! :)
Nu får jag avsluta.
Puss o kram
Ta hand om varandra!


På tiden igen kanske?..

Tjohoo!!
Här va det tomt. Tomt så det ekar! Förbannat tråkigt kan man ju tycka. Fast jag tycker att jag haft annat roligt för mig istället för att blogga. Sen kan man ju tänka att jag hade kunnat skriva om allt roligt jag hittat på.. Men alla tänker ju olika! :) Hej o hå.
Har precis klämt i mig två stycken riktigt kladdigt goda minimuffins som min fina sambo Julia bakat. För jag bor ju nämligen med henne här i Stockholm. Sundbyberg närmare bestämt. Men endast två är vi icke som bor här. Nej då en tredje tjodda lever loppan med oss och det är Emelie. Mina fina barndomsvänner sedan 18 år tillbaka. Herrejistanens va tiden går fort va!
Det va ju en snabb update en tisdagkväll som detta. Nu blir det film, den nya "This is 40" tydligen. Upp tidigt imorgon o leka PT för Julia så vi kan kötta på gymmet!

Puss o kram


RSS 2.0