Nu kör vi.

Hej o hå! Jag vet inte vart jag hållt hus. Vi har haft internet hemma men har inte utnyttjat det.. Det tog slut för nån dag sen och vi har inte pallat köpa nytt. Haha! Jag har nog farit o flängt en del med, kan va därför. Jobbat en del på Riders och varit ute med tjejerna lite då o då, samt jobbat första kvällen på nattklubben Alumbra.

Det gick bra! Jag frågade Thao vad jag skulle göra o så.. Som svar fick jag - Serve drinks, you'll be alright. Its a piece of cake! HAHAA. Som tur va gick det ju galant, fick jobbet och det va ju ganska enkelt ändå. Ni vet på vissa klubbar där dom har VIP-bås, och folk beställer flaskor till höger & vänster.. Där jobbar jag som VIP-host, genom att hälla upp drinkar (efter deras önskemål) och bara se fin ut typ. Som i fredes hade jag & Thao två bord att servera under kvällen där minimum är 2 flaskor på första beställningen, $400!, där mitt bord beställde whiskey och cola/greentea och Thaos bord Belvedere och lemonade/cranberry. Riktigt sweet jobb faktiskt!


Min kvällsoutfit. Svart klänning (tack Linn för lånet) och svarta klackskor. Trodde jag skulle dö, men det va faktiskt helt ok. Efter nån timme kändes dom inte som 13cm längre. Sweet jobb som fan.

Bella - det rullar på nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0