TUSEN TACK!

Fy faaan vilken bra lördag det blev! Jag är så sjukt glad och nöjd över kvällen. Herregud.. Jag har fått min lilla dos av tjejerna med så nu är jag satisfied ett litet tag till. Om varje dag kunde va som igår. Guld! Så jag vill bara säga tack. Tack flickor och tack mamma för all hjälp!!! Jag återkommer med ett mer detaljerat inlägg med bilder osv från gårdagens Thanksgivingmiddag :)

Nu stänger vi ner verksamheten för ikväll. Helt slut efter en timmes bad, och nu ska jag låta mig Re Moisture Intensive Hair Treatment från WEN verka under natten. Ska tydligen göra under.

Bella - godnatt alla minaKommentarer
Postat av: Pontus

Hej!Nu undrar säkert du vem jag är, men du kanske kan hjälpa mig :) Jag är nyligen bosatt i Oslo och söker jobb, på omvägar har jag hört något om ett lagerjobb på Peak Performance och googlade lite om detta. Det var då jag fann din blogg och att även du sökt jobb där en gång i tiden. Så min fråga är, hur kommer man i kontakt med den ansvariga? Fick du jobbet någongång föresten:)?Vänliga hälsningar

Pontus

2011-10-12 @ 12:45:26
Postat av: Anonym

HejHej!

Jag har ett svagt minne av ett Peak Performance-jobb men när du säger det så har jag nog sökt ett. haha! Mer än 2½ år sedan dock. Jobbade aldrig där men ring dom och va på! Prata med personalansvarig och säg att du kan komma på möte imorgon kl 14 om det passar dom. typ :) lycka till!

2011-10-12 @ 21:57:25
Postat av: Pontus

Ok! Så man går in i butiken och frågar om jobb på deras lager om jag förstår dig rätt? Du skrev i ditt 2½ år gammla blogginlägg att du skickade cv och brev via mail, men det kanske var till butiken?Haha, tack för hjälpen iaf!//P

2011-10-14 @ 12:18:40
Postat av: Bella

Nej google på ett Peak Performance lager. Jag pratade aldrig med butiken i sig. Men jag fick nog tag på nån ansvarig på lagret och då fick jag beskedet att skicka cv på mailen. Så ingenting rörde butik lixom. lycka till!

2011-10-17 @ 12:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0