Thanksgiving coming up !

Imorgon smäller det! Imorgon är det jag som är värdinna för årets Thanksgiving middag! Jag ser fram emot det så mycket. Jag & mamma har planerat, fixat o donat hela veckan och det känns sjukt bra. Är sjukt taggad! Och jag längtar ihjäl mig efter mina tjejer ♥

Jag tror allt började redan för 2½år sedan när vi hade flyttat till Oslo, där vi brukade laga middag och käka allihop tillsammans. Redan då gick vi laget runt där vi fick säga va vi va tacksamma för. Allt från att vi va friska till att vi hade fått nytt jobb. Vad som helst! Och det håller vi fortfarande stenhårt på. Att iallafall minst en gång om året ska vi sitta ner allesammans och vara tacksamma för det vi har.

Förra året startade denna tradition, som äger rum andra helgen i oktober, hemma hos Emelie, och det blev en brak-start på vad som kommer äga rum i resten av våra liv. Ordningen på vem som håller nästa middag är enkel - födelsedagarna. Min tur efter Emelie, och nästa år är det Jullans tur! Haha kan jag säga att jag längtar redan ? :) Förra året, tema Jorden Runt, kunde det iallafall se hur såhär..


Frihetsgudinnan, Hawaiian hula-hula, Schweizisk ölvkinna, GPS, Harajuku-girl & flyttfågel !

Spännande spännade! Min kamera är laddad och imorgon blir det många bilder :)

Bella - I set fire to the rain and watch it burn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0