Hejsan hoppsan från Halmstad!

Åter igen sitter jag i mitt gamla flickrum som har förvandlats till ett alldeles vanligt rum. Fast med lite mer kläder och grejer överallt.. Halmstad igen alltså! Mjoodå, kom hem i söndagskväll. Min kära bror körde upp och hämtade mig och alla min packning som preciiiiis fick plats i bilen. Puuh! Jag hade en mardröm natten till söndagen.. eller rättare sagt "mardröm" haha. Jag drömde att min grejer inte fick plats i bilen och jag fick panik o börja gråta. Men det gick ju bra till slut!

Jag har i princip bara hunnit hem och försökt packa upp alla mina grejer fram tills idag, kanelbullens dag. Jag & mamma har bakat! Hon har gjort några kringlor av nåt slag med mandelmassa/kanel i. Jag gjorde vanliga runda snurror med kanel/socker-gegga i. Bästa! Helt klart överlägsna min mammas. Nu väntar vi på Tommy & Fanny som ska komma på bullkalas. Sen kommer nog Emelie och tittar förbi. Wooho :)

På lördag är det dags för mig att ha den årliga Thanksgiving middagen här och då får jag äntligen träffa alla mina underbara tjejer igen! Helt fantastiskt. Längtar som aldrig förr! Vi har tema Traditioner i år. Förra året va Jorden Runt. Det ska bli så spännande o se va alla har hittat på! Så lite förberedelser i veckan står på schemat. Annars ska jag fixa mitt CV, gå till läkarn imorgon, slänga upp massa skit på Tradera, sy & laga lite grejer här hemma. Massa To Do:s att göra. Känns bra!

Fast nu får jag nog väcka mami från hennes lilla (läs långa) powernap!Bella - känns bra, samtidigt som det känns jobbigt att va hemma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0