I survived the madness!

Sitting in the kitchen having my mango/blueberry/banana-smoothie and Im so happy I survived todays madness - Body Combat at 9 o'clock this morning! Godness me I was sweating! But it was sooo good!

Instruktören va så jäkla peppande och i början av klassen så kom hon fram o frågade om jag hade gjort Body Combat innan. Men nope, det hade jag ikke! Sen kom det fram en söt kvinna och frågade om jag va modell :) Haha! Enligt henne hade jag längden, kroppen och ett fint ansikte. Sådär lagom trött och osminkad men ack så glad jag blev! :D

Efter 20 minuter trodde jag att jag skulle tuppa av, svetten rann och mitt hjärta slog så hårt men det va sjukt kul! Och vid ett tillfälle fråga Michelle (instructor) om vi ville bränna mer kalorier. la jag i en extra växel! Sjukt rolig klass och så himla härlig instruktör! Efteråt när jag tackade så mycket för dagens träning så frågade hon vad jag hade tränat innan, hon tyckte jag gjorde jättebra ifrån mig. Så jag svarade thaiboxning, and she's like - I knew it! Good on you, see ya later darl!Bella - bra start på dagen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0