Home sweet home.

Nu har vi kommit hem igen. Hem till Melbourne. Känns bra! Vi har redan hunnit tvätta 2 gånger, verkligen behövligt efter 1 vecka med varmt väder och man svettas i allt man äger. Vi har verkligen haft så jäkla tur med vädret! I Kilcoy hade vi +38 grader 2 första dagarna, sen när vi va på Zoo't så va det lite halvdisigt, men tur det så orkar man gå där längre. Och i Surfers Paradise har vi haft +28grader varje dag med strålande sol. Första dagen när vi kom runt 1 va det lite moln men annars helt klart!

Nu börjar allvaret igen. Jag måste få i ordning på mitt CV, som inte vill funka på Pias gamla dator. Haha! Men det löser sig eventually. Innan veckan är slut ska jag iaf ha fått ordning på allt och förhoppningsvis ge mig ut på job-hunt! Fick rekomendationer om att söka på en 5stjärnig restaurang här i Werribee, men har knappt nån erfarenhet av det så det känns lite njaa.. Sen får man jäkla bra tips om man jobbar på Casinot. Men sen fick man tydligen inte vistas där utanför jobbet (eller nåt konstigt) då blev man fired on the spot. Typ ?..

Vi ska ut och handla om en stund. Bara healthy food! Quinoa, böner, linser, lax, avocado, kyckling, rödlök, oliver, lime, garlic, cabbage (kål), broccoli, morötter och massa massa annat gott! :) Här är vi nyttiga vettni!

Bella - bilder kommer snart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0