G'day G'day mates!

Shuudilulu!

Fan va mina fötter stinker känner jag nu. Usch haha.. efter en hel dag instängda i converse förstår jag att dom vill titta ut! Måste hitta mig ett par ballerinaskor tycker jag. Lätta, söta och användbara till allt. Köpte förresten dom där högklackade killerheelsen idag när jag va i stan med Linn. Love'em. Visar bild imorgon innan jag drar till mormor.

Va först på plazan idag sen vidare till stan där jag tog mig en quick lunch och sen vidare till Linns jobb, Aruba Café, där jag möttes av två minst sagt glada gubbar ;) En från grekland & den andra från Italien. Första frågan man får - "Are you Isabella?" Haha, snacka om snopen man blev eller! Linn hade berättat att jag skulle komma och dom va så trevliga & roliga! En gratis cappuccino fick man sig oxå. Vi gick lite upp och lite ner i stan och vi hittade ett utomhus cafe/bar där vi slog oss ner med ett varsitt glas vin i handen. Gött! Och 2 timmar senare satte jag mig på tåget hem.

Sjukt trött nu, så skulle bara uppdatera lite om dagen snabbt. Mer imorgonbitti om jag hinner. Ska till mormor vid 10-snåret redan och hjälpa till med lite fika för hennes vänner som kommer över :)

Bella - så godnatt från aussie då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0