Då var 11/11/11 slut..

Dagen har varit väldigt lugn. Började med en frulle och skype med Ella. Yogan började vid halv 11 och tog en timme. Men både jag & Pia va ganska besvikna. En annan typ av yoga som inte ens innehöll krigar-positionen lixom. Hello? Iaf.. Jag hann sola lite i trädgårn, en timme drygt, lite mer, innan vi åkte till mormor o morfar för mat. Kyckling o ris. Not a big fan of rice but the chicken was awesome!

Jag la mig o soffan och tänkte ba blunda några sekunder. Det slutade med att jag sov i nästan 2 timmar!! Herregud va hände. Jag som aldrig sover om dagarna =P När vi kom tillbaka till huset fick jag en flipp att stryka mina kläder. Eller rättare sagt, jag fick 2 flippar! Ett - jag strök typ 10 plagg! Två - jag började mitt Modelljakten-maraton på kanal5play.se. Det slutade typ kl tio ikväll. Spännande sånt där ju. Men alla modellerna är typ 15år och jätteosäkra så man blir nästan lite irriterad.. Haha! Jag hade säkert inte varit bättre själv men förstår ni typ min frustration?

Imorgon är det dags för BobyBalance på gymmet i Werribee. Excited! Aldrig gjort det innan så det ska bli kul. Men jag har fan träningsvärk i benen o röven.. Snacka om att va otränad eller. Uff! Jävla skit att man alltid glömmer och stretcha ordentligt. Imorgonbitti blir det 30min stretch innan frulle. Därmed basta!
Bella - godnatt då! hoppas alla haft en bra elvaelvaelva :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0