Get your make up on.

Står här i min ensamhet och dricker min andra Stella Artios för kvällen. Mycket gott förövrigt. Men tråkigt o va ensam. How come Im alone? Jo, mina fina tjejer är på en dansshow på skolan som dom måste attenda till. Kul kul :) Jag förbereder för kvällen, som ännu inte är spikad. Klockan närmar sig 10 denna fredagkväll och jag inväntar mina brudar för att lösa kvällens frågetecken. För att fördriva tiden la jag en simpel make up på mig själv. Brun/svarta sotade ögon och rosa läppstift! Woila.


Ny favorit från staterna. HD-foundation från märket Make Up Forever. Big fan! ♥ Applicerar först
deras primer med fingrarna och lägger sen min foundation med en rund syntetborste.


Efter min grund (primer, foundation, highlighter, bronzer från GOSH & rouge från Victoria'sSecret) lägger jag ett löspuder under ögonen (TheBodyShop) så att jag enkelt kan svepa bort all överflödig ögonskugga som ramlat ner på kinderna. Hjälper även till att matta ner väldigt fint!


Min svarta ögonskugga från Make Up Store lägger jag som en tjockare eyeliner samt markerar franskanten på insidan av ögonlocket. Svårt o förklara, men lixom mellan fransarna, så man inte ser något ljust lysa imellan. Sen har jag min favort ögonskugga från Mist. En Color Vibration, färgen Knox tror jag, som jag lägger på ögonlocket. För att sudda ut eventuella kanter tar jag en ljus skugga från märket GOSH och jobbar mig neråt från ögonbrynet och blandar färgerna. Kan va snyggt med "kanter" oxå om man gör det rätt.


Härligt rosa läppstift från märket NYC.

And the finish result


Ready to go! =D Vill verkligen komma igång med mitt makeup:ande nu. Har mina penslar och 120 + i ögonskuggor så Hey lets go, men det är grunden som strular. Har inte jättemkt grunder att jobba med, men äsch allt går om man vill. Får se till o hojta till mig lite modeller i Sthlm och köra en photoshoot.

Bella - im gonna go enjoi my beer. see ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0