Sparkling Pink

Jag och Ella va båda lediga igår och det va ju helt fantastiskt underbart. Vi jobbar alltid om varandra, hon börjar tidigt och slutar vid 14 och då börjar jag 12 och slutar 20. Ja ni fattar. Alltså en dag som va väldigt uppskattad! Vi åkte till Sundbyberg strax efter 10-snåret och gick raka vägen till Myrorna där vi hittade det en och det andra. Jag fick med mig en (äntligen!) en röd och en kornblå kavaj hem. Båda två för 190;- How awesome. Vi köpte även nya, lite roligare äggkoppar med oss hem och Ella haffade till sig lite pocketböcker och jättefina örhängen.

Vi hittade ett fantastiskt mysigt konditori/café på ett hörn där vi beställde pannkakor och drack kaffe och jag passade på att lämna in mina klackar på service på skomakeriet bredvid!
Vi gick vidare till Stockholms Statsmission där jag hittade en jättefin svart cocktailklänning (ursprungligen från H&M) som jag glatt gick hem med för endast 80,- Bra dag! Vi gjorde sjukt snygga fyllda paprikor till middag när vi kom hem, på en tisdag I know, och vi hällde även upp det sista vinet vi hade i kylen. Lyx lixom! Sen blev jag hype på att sminka Ella med lite nya grejer som jag fick av Mickan i helgen. Good stuff!


love love love.

Lite O.P.I och Wet n Wild nagellack. Mucho beautiful!

Ella med en grund, jobbat med foundation MakeUpStore, solpuder IsaDora, higlighter & rouge WetnWild

Some stuff to help me out ! :)

Ella med massa glitter och ögonskuggor från Wet n Wild, Mist & TooFaced. Läppstift från VivaLaDiva.

sparks and glitter

VivaLaDiva, så jäkla skönt läppstift. Fuktigt och mjukt. En riktig hit!

fokus ?

En glad fru vars namn är Ella som är min underbara sambo.


Får vara lite mer flitig med att lägga makeups och sen ladda upp det på bloggen. Roligare för er att se va jag pysslar med ibland. Förresten !! Jag ska på en Make Up-kurs med företaget Forever, som säljer AloeVera produkter (kan berätta mer en annan dag) om 2 veckor i Uppsala. Kul va? I'm excited!

Bella - peppar inför midsommar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0