Dålig update, i know..

Förlåt mina vänner för den extremt dåliga uppdateringen. Den mest händelserika uppdateringen är väl är att jag befinner mig i Halmstaaaad! :) Woop woop. Älskar denna stad på sommarn, helt insane!

Jag anlände i lördes vid lunch och då blev det grilla med familjen. Jag o mamma satt o grogga till att klockan blev mkt så jag fick åka vidare till stan. Mötte upp Julia och drog till Zigges där vi möttes av Daniel, Jessicas love, och mycket god dricka! Annica, Jessicas syster, anslöt sig och vi bildade en mycket fin trio. Gick bort mot Bulls där vi skulle träffa självaste Jessica tillsammans med Nöjet Crew. Mycket mingel och folk överallt. Som vanligt! And i love it. En vända inne på Caféet, där man knappt kan röra sig, och kramade många fina vänner och drack shots o gud vet vad, innan vi gick bort mot Mårtenssons sista timmen. Hej bastu där inne! Sinnes. Men mycket dans och kalla öl så visste man inte va ordet varmt va för nåt.

Kvällen va slut och solen gick upp. Åh va jag saknar Halmstad och sommaren här. Vill stanna kvar.. Hade velat att denna sommaren blev exakt lika grym som förra. Herregud säger jag bara. Underbart♥

Bella - halmstad för evigt i mitt hjärta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0