the only thing i wanna throw is a fistfull of tears

Onsdags jobb, torsdags jobb, lördag-söndag jobb, måndag till torsdag jobb. Mycket jobb och jag gillart. Men samtidigt får jag knappt tid för nåt annat. Har varit hemma en vecka men har inte tränat en enda gång. Lite ångest! Det ser fortfarande förjävligt ut här hemma efter att jag kom hem och typ hällde min väska ut & in. Papper & skit ligger överallt där min dator ska stå och min byrå med smink är katastrof.

Och dagen började knappast bra. Jag tror inte att en privattandläkare läser min blogg så min frustration begins here.. Jag hade tid 10.45. Jag va där 10.35. Jag började jobba kl 12,t, vilket jag förklarade för henne klart och tydlig, och jag skulle hinna med en buss från Spånga efter 11 nångång (trodde jag) Fem i 11 va jag tvungen att ringa till min tandläkare, även fast jag satt i väntrummet, för att jag ville komma in. Jaha oj satt du där ute? NO SHIT! Jag fick två papper som jag skulle fylla i, som jag dessutom fick sittaute själv och göra (jag blev utestängd. Igen!) Sen kom jag in & satte mig i stolen med den där jävla haklappen med Ulla, tandläkaren, stod tillsammans med sin kollega, som förövrigt typ va ny, och snackade om hur dom skulle göra på datorn och så vidare. LAME. Hon började kolla runt i munnen och sa att det såg bra ut bla bla bla, sen började hon jiddra om att hennes bor inte fungerade om vi skulle behöva den. Nehe det hinner vi inte sa jag! Sen helt plötsligt började hon snacka om att hon behövde byta lampor i taket. Till "dagsljus" istället för det där blåa. Men hallå, där ligger jag med truten öppen och en metallpinne som petar och så står hon och tjatar om lampor? Ne! Men sen knackade det på dörren. Nämeen heeeeej! Så länge sen det va man såg dig! Ah men shit, tänkte jag.. Klockan tickar. Och inte nog med att jag skulle ta röntgenbilder oxå. Näe men gärna 6 stycken! Do I need to continue ?!? Jag kom självklart sent till jobbet. Men fick cred för helgen jag stod ut med ;)

Jesus vilken dryg jävel till tandläkare. Nej, vi ses inte om ett år. Tack o hej! 680;- pfft ett skämt! Och förresten så glömde jag min tandtråd oxå som jag köpte för 35;- Sen ville hon gärna visa hur den funkade med! Läggdags nu. Sofies lillasyster, Caroline, sover här inatt. Trevligt.

Bella - godnatt!! hoppas morgondagen treats me well.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0