Riktiga vänner är dom som frågar hur det är och väntar på svaret..

Jag är tacksam för min underbara mamma. Hon har alltid varit en stöttepelare och min inre röst till vad som är rätt & fel och jag kan bara tacka gudarna (om det finns några, för annars får jag väl tacka mormor&morfar) för att jag fått denna fantastiska kvinna till min förebild. Kärlek till stjärnstopp! ♥

Tack Ella för att du får mig på bra humör när man kommer hem efter lång dag. Och tack för att jag kan vara den jag är, sur eller tvär, jobbig eller underbar.. Jag vet att jag blir accepterad ändå.

Tjejerna.. allihop, hela gänget. Jag saknar er! Och jag är så avundsjuk på alla de små liven på olika sätt. Ella bor jag ju med så hennes liv vet jag sort of how it looks like, men de andra 4 har helt olika världar och lever sitt liv på olika destinationer runt om i världen. En del ganska nära faktiskt, medan andra är 9 timmars skillnad bort. Herregud. Jag blir lite ledsen när jag inser hur sällan vi egentligen ser varandra just nu, men samtidigt står jag inte ensam, för det är dom som bygger upp mig och samlar ljuset i mitt liv. Tack för att ni är ni. Tack för att ni är dom självständiga, drivna, älskade, underbara, energiska, positiva, glada kvinnorna i mitt liv. Tack. Tack som fan!

Glömde säga vilka snygga kvinnor jag har i mitt liv ;)

Bella - 5 bästisar & en morsa. Bra grejer.

Kommentarer
Postat av: Mami

Tack älskade unge!

2011-02-11 @ 20:11:13
Postat av: Rebecka Andersson

Vad trevlig din blogg verkar! kommer med all säkerhet att läsa på din blogg igen! =) Hoppas du har en trevlig dag :p

2011-02-23 @ 17:17:35
URL: http://jade.se/reseguide

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0