Sol, fest och oroliga föräldrar :P

Nääe det sistnämnda behövs inte.. Kom bara o tänka på den serien på Kanal5. Herregud. Men igår blev det iaf sol och fest. Det blev varmt väder, säkert +30grader och lite molnigt men det är skönt. Så vi åkte ner till stranden allihopa - Linn, Robban, Jonna, Johanna, Nellie och jag och stekte lite. Blev 2 dopp i havet, gött som fan och efter ett par bullar och timmar senare gick vi upp o käka. Kom hem efter 15 nångång och då blev det en fet powernap för alla 3 hemma. Hahaa :)

Sen blev det utgång på kvällen. Vi mötte upp Jonna och hennes kompis Rebecca på CQ i korsning av Collins & Queens. EXAKT samma ställe som jag va på för 4 år sen med brudarna. NEJ det är 5 år sen! Herregud va små vi va då. Hur kom vi ens in lixom? Hahhaa tror vi körde med en line som löd - Vi är det svenska simlandslaget ????? HAHHAAA jag dör! Vem säger nåt sånt? Jaja, tydligen gick det bra för in kom vi iaf!! Helt galet att det va samma ställe. Bra musik och mycket folk. För mycket tjejer bara, men det va nice. Blev en ganska tidigt kväll som avrundades med Macca's innan läggdags. Gött!


Mina snygga roomies Johanna & Nellie.

Gjorde en svart sotning på Johanna och en brun sotning på Nellie :)

Johanna försökte ta en lika fin bild på mig.. Hon lyckades sådär! hahhaa :P

tjaaa.. inte mina bästa moments men what the fuck.

Jag får ta mig ut i Melbourne City runt omkring och fota lite. Här är så himla fint. Och mysigt med alla tusentals caféer här i stan. Halmstad borde lära sig lite av alla ställen här. Dock svårt att hitta ett riktigt myysigt café. Jaja, det kommer. Har ju trots allt inte varit här så länge.

Bella - ♥ melbourne life

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0