Lägenhet och jobb!

YO YO YO!

Ok, jag vet att jag varit off senaste dagarna men har haft lite mkt på G. Busy these days! I måndes va jag i stan hela dagen. Jag hade fått svar från 4 olika lägenheter/rum på söndagen som jag skulle gå på visning på i måndes. Och sen blev det 5 stycken på en och samma dag. Första rummet va bajs, rent ut sagt! Och den andra som jag hade planerat in höll jag verkligen tummarna för.

En 2rum-lägenhet (partly furnished) med kök o ett litet vardagsrum och ett fräsch badrum, mitt i centrala City. Tanken är ju att jag ska dela med en annan svensk tjej, Johanna, och kaaanskee en till svensk tjej som kommer från Sydney nästa vecka. Inget bestämt ännu.

Och eftersom jag gillade den så mycket så skrev jag kontrakt i tisdes!!! :D Harri följde med mig så allt gick rätt till. Så nu står mitt namn på en liten 3a mitt i smeten här i Melbourne. How great!? Det känns skitbra och lägenheten har så mycket potential så den kommer bli skitmysig! :)

Och imorgonbitti klockan 8 ska jag provjobba på ett härligt café nere på Docklands! Stannar till lunch ungefär och sen kl 3 ska jag hämta nycklarna till lägenheten. Flytt lördagmorgon!


Bella - nu ska jag ta mig en löprunda till mormor & morfar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0