Hej o hå från Melbourne CBD!

Området mitt i city heter CBD, om ni undrade vart jag hade tagit vägen. Men jag är fortfarande mitt i stan. Hur gött som helst! :) Igårmorse klockan halv 8 åkte vi mot stan, Harri, Pia, morfar och jag. Vi tog in alla grejer i lägenheten, ställde i ordning sängarna bara och sen åkte dom hem igen. Lite tråkigt att det typ inte va städat i köket, så jag fick städa lådor o skåp innan jag kunde ställa in alla glas o tallrikar m.m. Men men. TV-antennsladden fattas oxå. Förhoppningsvis fixar vår landlord det imorgon.

Johanna kom vid 10-snåret med all sin packning, och båda va så jävla trötta så vi gick o la oss. I typ timme! :P Fick sms från Linn att hon och Robban skulle möta upp Jonna vid 2-tiden och käka, så vi gick ner på stan mötte upp Linn&Robban för sushi (Jonna va sen) och sen vidare in till Melbourne Central efter det och tog en kaffe. Då kom Jonna med. Skön brud!

Just nu sitter vi på bibblan, bara ett kvarter från vårt place så det är skitgött! Om man behöver göra viktiga grejer eller så, har ju Facebook typ google o hotmail på mobilen så.. Johanna jobbar lite vid sin dator och jag kollar runt med lite jobb o så. Ska till en butik imorgon kl 13, får se hur det går!

Bella - såå trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0