Nu ska jag snart snittas..

Nu ska dom ut. Och sen ska dom in igen. Två snitt i vänster överarm sen är jag redo igen. Fasar att det kommer göra djävulskt ont, med tanke på att dom suttit där i snart 5 år och jag kan tänka mig att dom är gott inbäddade bland senor och skit! Usch & blääää. Vi snackar såklart p-stav. Mina två stavar heter Jadelle, som jag ska fortsätta med, och är hur bekvämt som helst. Om jag haft p-piller hade jag säkert haft 3 barn by now. Not my cup of tea det där med piller helt enkelt. 3 veckor kvar till bytet.Ser freaky ut när det petar ut 2 grejer i armen. aaaaah läbbigt!


Bella - Vet inte vart denna dagen är på väg ??

Kommentarer
Postat av: Mickisss

What? Hur är dina instoppade egentligen?

Jag bytte mina efter fem år i februari mot likadana igen men ska nu ta ut dem pga en massa krångel. har fan mens hela tiden nu. UNCOOL!

2010-09-22 @ 19:00:17
URL: http://mikaelatham.blogg.se/
Postat av: Bella

hahaa.. vadå dom är instoppade med sån jävla pinne ju, som alla andra stavar! haha:) Mina har inte krånglat nåt! mens-fri i 4½-5 år. kick ass! det är fel på dig micki ;)

2010-09-22 @ 20:19:58
URL: http://partofbella.blogg.se/
Postat av: Jenna

Sökte på google och hittade dig här! Hur blev din mens när du hade p-stav? Jag har precis satt in den nämligen.. Och gjorde det ont att ta ut den? Jag ska dock bara ha min i tre år men ändå!

2012-05-29 @ 18:45:19
URL: http://elisabett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0