F R E E S O U L

Imorgon åker jag med min skönhet VW Tiguan -10 ner till Medborgarplatsen på söder. Ny butik igen och både jag och min kollega Pontus har höga förhoppningar. Vi misstänker oxå att vår försäljningschef kommer att titta inom så nu jävlar. Och även dock att dagen började skit, mötte en översvämning i tvättmaskinen (fråga mig inte hur det gick till!?) och jag tappade glas nummer 2 för den här veckan i golvet så det blev glassplitter över hela köket.. Så ändå har det varit en helt OK dag. Förutom att jag mår illa efter allt godis jag precis proppat i mig..

Och lite skillnader mellan nollåttor och Halmstadbor :
Ni säger - marängsviss medan Vi säger - marängswisch (typ) Håller ni inte med?
Dom säger - shåårts medan Vi säger - som vanligt shorts. Hajjar ni ?
Stockholmare säger - måndags, medan Vi (iaf jag) säger måndes. Eller ?

OCH min kollega visste inte va Hemmakväll va. Pinsamt. YEEZ. Skärpning. Det roliga är att det finns en butik på Lidingö (Liiiiiidiingöö) där han bor som han varit inne i, men inte fattat va det va för butik. HOHO. Halleda! Dags o sova nu alltså. Snäppet för mycket godis för min del.


min pärla imorgon & hela nästa vecka! :)

Bella - Hoffmaestro imorgon frågetecken ?

Kommentarer
Postat av: Linnea

fan vad nice bellut! verkar som du/ni kommit in i stockholmslivet lite mer nu, och jobb verkar det ju bara rulla in! GOTT! sakni dig lite nu ju, och nästa fika..när blir den liksom!? haha. Lycka till med allt, PUSSS! hälsa Ella.

2010-09-10 @ 14:13:54
URL: http://nelsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0