Veckans bästa.

Jag har ju hunnit med en del i veckan, alltså inget data-snack med bloggen på ett tag. Men det är skitsamma för veckan har faktiskt gått hyfsat fort. Vet inte hur det är med er andra men den har lixom varit helt OK för min del. Därav att jag bland annat haft en utbildning med SJ & SEB-banken på Centralstationen, jag har träffat Mariam och det blev plötsligt fredag.

Outfits som har styrts upp på jobbet. Och hemma i Halmstad(första bilden) En månad kvar tills jag kan flyga hem igen. Och då är det dags för reunion med flickorna över en Thanksgiving-middag :)

I onsdagskväll blev det en snabb sväng hem efter jobbet för att byta kläder och sen ta pendeln in till TC igen och tuben mot Östermalm där jag mötte upp Mariam på Stureplan. Mina nya kängor, kavaj och skinnjacka samt Ellas mysiga halsduk fick följa med på 2 glas vin med Mariam på stället East.

Utbildning som jag hade i torsdes ägde rum på SJ. Det är nämligen ett samarbete mellan SJ Prio och SEB-banken som vi ska hjälpa till och jobba på. Ett event typ. Fast jag ska bara hoppa in på centralen nu på torsdag och veckan efter det börjar eventet på Arlanda. Då är det SAS & SEB som samarbetar.
Och varför kommer vi in från StudentConsulting? Jo, för vi hjälper till och bemannar på plats. Så det ska bli kul med lite event och få lite luft från kontoret ett tag. Får se hur det går.

Smygreklam. En del tablettaskar har fått följa med hem senaste tiden :)

Bella - nu blir det in trip till Vällingby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0