THANKSGIVING lördag 20/11-2010

I lördes firades första Thanksgiving hemma hos Emelie på middagsvägen.. jag hade kunnat skita i maten och bara sitta och snacka hela kvällen & natten med mina tjejer. Så underbart att få se mina snyggingar igen och jag är så tacksam över att ha dom i mitt liv! När vi trillade in efter 18-snåret fick vi varsin välkomstdrink och sen samlades vi alla i vardagsrummet för en liten reunion. Jessica, utklädd till hawaii-brud, hade 6 champagenglas hängandes runt halsen och en 3-liters fet champagne i högerhand redo för att fira vår första Thanksgiving ever ! Skumpa i varje hand och vi höjde våra glas för kvällens först skål!SKÅL FÖR FAN!

Bella goes Harajuku och Jullan kör på Frihetsgudinnan. Otroligt vackert!

Flyttfågeln Sofie och Hawaii-Jessica. Hahahaa så jävla bra!

Ölflicka från tyskland typ ;) Och en kockren GPS !


Fruktansvärt god mat. Och självklart varannan vatten ur min HelloKitty vattenflaska :)

snygga snygga snygga dom är!

Creme Caramel & bredvid mig hade jag en fin frihetsgudinna :)

Emelie tappade pajen mitt på bordet. Vi vet inte hur detta gick till!?

Emelie visste inte riktigt hur hon lyckades tappa pajen, och jag hade linser och påskfjädrar :)

Riktigt lyckad kväll, natt & morgon tillsammans med dom bästa tjejerna som existerar på denna jord. Vi har skrattat för en hel månad, som Ella beskrev det så bra, så nu räcker det ända fram till juldagen då vi ses igen. Jag längtar redan. Och efter all god mat, efterrätt och ytterligare en efterrätt, massa alkohol och chips och godis så satt vi fortfarande vakna i soffan fram till säkert 4 på natten. Och även fast vi la oss i respektive säng eller soffan med en kompis eller två så låg man vaken och småpratade ytterligare en halvtimma. Precis som vanligt, precis som förr i tiden när man sov över. Haha. fan va jag älskar mina tjejer. Oslagbara.

Begreppet Mina tjejer klingar så fint och det är obeskrivligt hur mycket dom betyder för mig och man kan ju knappt beskriva hur mycket jag älskar dom. Vi finns alltid där för varandra och ingen är den andra lik samtidigt som vi alla är så lika inombords. Underbart. Jag önskar att varje lördag va som denna :)


Bella - Julia, Jessica, Sofie, Ella & Emelie.. ni gör mig hel ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0