Rundor på stan med Ella (& Wisam)

Hola, que tal!? Jag mår mycket bra. Det har varit en bra dag. Trots dålig sömn och lite halvt ont i ryggen har jag fått mycket avbockat på min ToDo-lista. Huset vaknade efter 7-snåret nånting och gjorde oss i ordning för olika ärenden på stan. Sofie började kl 9 och jag & Ella åkte mot stan vid 10 så vi kunde komma in precis efter öppning. Vi hade hört om bra erbjudanden på Lindex och så blev det, första butiken blev Lindex, Gallerian. Rea på underkläder samt Ta 3 betala för 2 på alla väskor, skärp & bijouterier :) Jag fyndade till mig 2 armband, ett halsband & en mobil-pung-väska. haha!Ella shoppade julklappar till klassen (nån lottnings-grej) och sen blev klockan mycket så det i sin tur va dags för lunch. Vi hittade ett Waynes Coffee där vi avnjöt en bulgur/kräftskärt/sallad samt en Ceasar sallad. Där fick vi även beskåda en fet sovande man. Inte ok! Men strax efter maten bytte jag ut min vän Ella till en annan fin vän, Wisam. Hon skulle börja sin skola och han hade precis slutat så då gick vi en runda till VILA där jag hittat en skitfin khaki-grön tröja. Åh jag vill ha den!
Vi gick en snabbis till Sofie igen och sen till Åhlens för o kolla priset på en Volume Master. Mitt hår trenger! Vi skiljdes åt och jag tog Akalla-tuben mot Kista för att besöka nya Cubus-butiken. Jag hälsade på nya butikschefen Tobias och snackade en del med Marre & Nora. Sen skickade Nora med AloeVera-drycken som jag ska byta ut min ena kräm till. Första shoten ikväll! :)

Det va tänkt att jag skulle träffa en killkompis i stan för en fika ikväll, men det dök upp hinder för honom så vi får se om han hinner nästa gång han hälsar på i Sverige. Så om en stund blir det träning!

Bella - julmust i mitt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0