Oh My God!

Om jag ska få mina 7 timmar sömn skulle jag lagt mig för 20 minuter sen. Men ikke, nej nej! Nu är jag färdigduschad, halvfärdig uppackad och jag har inte ens fått i mig nåt att äta än.. Gymmet nästan 2 timmar med Wisam satt som en schmääkk idag/ikväll. Men HELVETE va jag är in bad shape. Jag suger just nu, men fan inte länge till alltså! Räck upp en hand om du kommer ha träningsvärk imorgon! HEJ Det är lugnt att springa på bandet men fan va jag måste bygga upp mina spagetti-muskler. Inte ok, Isabella. Inte ok! Minst 4ggr/veckan ska vi försöka hålla det. Ska springa så mkt jag kan iallafall. Utomhus är ju kört, men om man inte pallar gymma kan man alltid dra 30-60minuter på bandet, intervall typ. Känns bra! Är helt slut, så nu kommer jag sova som ett barn!

Bella - arbets- och snart träningsnarkoman.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Allvarligt talat du har haft ditt gymkort i 2 dagar och du har tränat två gånger och tycker redan du är en träningsnarkoman och att du är snart i from, om du är i sån "oform" som du beskriver kommer det ta månader och ganska mycket arbete att ta dig till det stadiet när du börjar ser resultat och känna. Inte för att tala om du du måste ändra din kost, kosten är 70-80% av ditt tränande så sluta ropa hej innan du ens kommit in i en rutin. Jag menar de flesta kastar in handuken efter några veckor!Bra blogg annars! Hejsvejs

2010-11-11 @ 16:08:54
Postat av: Bella

Jag vet att det kommer ta lång tid för mig att komma dit jag vill, och ja, jag har haft mitt gymkort i 4 dagar nu men samtidigt skrev jag att jag SNART är träningsnarkoman. för det är mitt mål att kunna träna så mkt som det går:) Kosten kommer med tiden. Tips uppskattas!

2010-11-11 @ 22:51:07
URL: http://partofbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0