Halmstad..

Nu sitter jag hemma hos mamma på gamla Vallås i mitt för alltid magiska flickrum. Jag har klämt i mig frulle, nu såhär passade till lunch och jag är fortfarande skittrött. Jag somnade i soffan till filmen "..och så kom Polly"som jag så gärna ville se slutet på, men när man gosat ner sig mellan 3 kuddar och mammas täcke gick det ju bara inte att stå emot. Som ett barn orkade jag inte gå upp o borsta tänderna, så med allt smink på, astrött gick jag vinglandes in till rummet, drog av mig alla kläder och ba däckade rätt ner i min nya säng!

Halmstad, kära Halmstad.. varför är jag hemma och inte i Stockholm? Eller vad räknas som hemma? Jag säger hemma till båda ställena. Just nu är mitt hem Stockholm men mitt hem hem kommer alltid vara i Halmstad.. Jag åker nog tillbaka till Stockholm på torsdag, jag kom på att jag & Ella ska på Oskar Linnros konsert på Berns på fredag. FUN! Nåt kul som händer i mitt liv. Och varför jag inte är på jobbet denna veckan (eller kommande) är för att jag inte fick fortsätta på kontoret. Min provansställning bröts för det hade kommit nya direktiv på jobbet. Uppsägsningstiden är 1 månad men min chef tyckte att det va så jäävla tråkigt att jag va tvungen o gå så jag fick bli arbetsbefriad, vilket betyder att jag kommer gå hemma (eller träffa kompisar, träna whatever) fram till den 17 december och ändå få fullt betalt. Plåster på såren, helt ok! Men självklart svintråkigt att behöva gå. Jag fick bara positiva ord om va folk hade uppfattat mig som och jag vet att mina jobbarkompisar blev ganska chockade sen när chefen lämnade beskedet.

Sjuukt tråkigt men jag tror jag ser det som något positivit. Jag får betalt 1 månad och jag kommer inte va lat med att leta nytt jobb. När vi flyttade upp hade jag riktigt bra flyt så jag hoppas det ligger kvar! Nu ska jag träffa alla som jag velat träffa den senaste månaden, för jag inte haft tid när jag jobbat som ett djur! Jag ska träna så mycket som det går och det min kropp pallar med och jag ska som sagt försöka hitta ett jobb så snart som möjligt. För då får jag dubbla löner ;) Hade varit riktigt nice, so lets start the jobsearching.

Bella - you know i get it for ya..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0