Bella fyndar..

Jag & mamma tog en tur på loppis lördagförmiddag och skulle leta lite grejer till kvällens utstyrsel. Vi hittade massa skit och en skjorta och svart "kavaj" till min outfit, som det finns bilder på sen innan. Men dagens fynd va ju ändå min pälsjacka som jag råkade gå förbi. Jag backade några steg och tog fram världens coolaste jacka som jag bara va tvungen att köpa. Tror även att det är äkta päls (lite emot) men den va så fin.
älskar att den har fickor, den stora kragen, samt att det är skinn på sidorna.
för 250kr blev den min!


Bella - nu ska jag bada så in i helvete..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vadå lite emot? Så du mår lite dåligt bara över att ha ett dött djur på dig? Finns andra varma vinterjackor och päls är inte ens snyggt om man inte vill se ut som en tant. Bättre du står för att du skiter i vilket...

2010-11-24 @ 08:40:20
Postat av: sandra

Skit snygg Bella!! Jätte snyggt med päls tycker jag :-)

2010-11-24 @ 10:09:47
URL: http://sandraelisabeth.myshowroom.se
Postat av: Bella

Klart som fan jag har andra vinterjackor detta halvåret, helt efterbliven är jag inte.. Jag skrev att jag trodde att det va äkta päls, alltså inte helt hundra. Men det är ju tråkigt att inte alla passar i päls då. Jag ser då fan inte ut som en tant!

2010-11-24 @ 18:10:36
URL: http://partofbella.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du förstår ju inte ens vad jag menar. Hur kan man vara "lite emot"? Du är antagligen inte ett dugg emot det eftersom du kanske har äkta. Och är du emot det men kanske köper päls ändå så är det ju tragiskt.Nejdå du ser inte ut som en tant men du är ju finare i normala jackor. Det är tantjackor. Eller sånt grottmänniskor hade. Det är inte snyggt i allafall!

2010-11-24 @ 23:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0