you leave me breathless

Det har inte varit en jättespeedad dag men har ändå hunnit med en del. Åkte till Vällingby och gick raka vägen till Cubus där jag träffade butikschefen Malin. Mycket trevlig tjej och hon sa att dom behöver hjälp varje dag nu innan jul! BAAM, glad jag blev! Så imorgon efter att jag jobbat på Cubus i Sollentuna ska jag se om jag får mer tider där ute och sen ska jag ringa till Malin igen på torsdag förmiddag och spika in några dagar :) Känns mycket bra.

Har även hunnit köpa julklappar idag med. Äntligen. Men är inte helt färdig dock. Släpade med mig alla påsar hem för att kunna äta nåt lätt och sen off to the gym igen. Men min mage krånglar som fan, känns som allt sitter precis i halsen och jag kunde inte träna precis som jag ville idag. Sur jag blev!

Har duschat, smörjt in mig med Dove's brun utan sol (askletig!), Wisam kom över. Wawawiiwa saknat den grabben, och nu är jag svintrött efter en kopp kamomille-te. Kollade på lite diverse hemsidor efter nyårsklänningar med, som jag fick reda på att jag får i juklapp av snälla familjen Rognli :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0