Time to go home.

Varje gång jag säger hem blir jag förvirrad. Detta är mitt hem, i Halmstad alltså. Men samtidigt har vi ju lägenhet i Stockholm som oxå är mitt hem. Knas. Jag har två hem helt enkelt. Och snart är det dags att flyga tillbaka till ett av dom. Lyan i Stockholm väntar på mig, samt min fru/sambo Ella :) Och något annat som oxå väntar är tre små glada bästa vänner som kommer upp med tåget imorgonkväll. ÅÅH jag blev så glad!!! Det kommer bli trångt, men fan.. finns det hjärterum (OM det finns!) så finns det skärterum!

Jag har inte hunnit med jättemycket när jag varit hemma faktiskt. Jag har varit otroligt trött och sovit stört mycket vilket jag inte visste att jag kunde. Jag brukar aldrig "sova middag" eller typ "vila" eller sånt tjafs men herregud, nu har jag känt mig som ett barn som måste sova stup i kvarten. Tror det är allt jobb + träning som kommer ut nu, som en sömnbomb! Men det har varit så gött:) Hälsohemmet hemma hos mamma.

Flyget lyfter 16.15 från Hstd och landar dryga timmen efter i Sthlm. Så jävla smidigt. Men jobbigt att ta sig från Arlanda och hem. Och idag när jag packade trodde jag aldrig att den lila väskan skulle gå o stänga. Sommarkläder, bikinis, sandaler och solkrämer.. Hallå!? Men det gick fan. Väger ton gör den oxå.


Men nu måste jag dra! Talk to you in Estocolmo. Puss&kram

Bella - i'll be back in marsch

Kommentarer
Postat av: Mami

Tack min underbara snälla dotter för att du var här hos lilla mamma under julhelgen! Jo, du sov mycket o jag ville inte väcka dig (tyckte att du behövde lite vila) men det var en jätteskön helg !!!Nu önskar jag dig ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR !!!! Vem vet vart du hamnar nästa år? Jo, i Thailand först, Los Angeles sen .... (kanske Finland?) Älskar dej!

Kram från mamma

2010-12-29 @ 21:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0