Home sweet home.

Landade en kvart försenat på Halmstad flygplats. Men en jävla tur att det gick ett flyg över huvudtaget! Jag gick upp 04.50 i morse, gick till bussen som skulle gå 05.38. Den kom försent så jag missade pendeltåget in till stan. När jag kom till T-Centralen och gick till ArlandaExpress såg jag på terminalinformation att 08.00 Halmstad flyget va inställt!!!! Hallåååå panik. Jag ringde mamma halv 7 på morgonen & hon fick ju halvt hjärtattack men sen när jag kom till flygplatsen (terminal3) stod det 08.00 Växjö via Halmstad. Så det hoppade alla på. Puuh! Tur det.. Herregud, tänk så hade jag inte fått komma hem på julafton. What a disaster!! Julafton är helig, då går man ju knappt utanför dörren.

Mami picked me up, vi åkte o handlade mat & dryck och när jag klev innanför dörren här hemma blev jag nästan tårögd så fint mamma hade pyntat. 2 år sen jag va hemma sist på julen och då hade vi inte så mycket julpynt. Åh så vackert här är & julgranen är skitfin! Foto kommer sen :) Nu ska jag&mamma förbereda julskinkan!

Bella - dan för dopparedan !Fan! Jag kom på att jag glömde öppna nr 23 och 24 i min julkalender uppe i Stockholm. Helvete..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0