whattodo? jagharångest.nu

Nästa vecka ska jag träffa en.. ja va kan man kalla det? en bekant. som är frisör. Hon ska ta en titt på mitt hår, hur det ser ut i kvalitén, hur mycket jag behöver klippa, hur jag vill klippa mig och även kolla färgkarta. Och jag har feeeet ångest. Jag älskar mitt lite ljusa hår, när det blekts lite härligt nu på sommaren och det är speciellt snyggt när man haft lite färg (som nu tyvärr början tyna bort) samtidigt som jag trivs jättemycket i det mörka håret som jag haft tidigare.. Och fan att mitt hår ska betyda så mkt för mig! haha. Så då är frågan: Ska man försöka behålla den sköna sommarfrillan, alltså det ljusa, eller ska man gå på det mörka & fylliga på direkten?

Alltså jag har grov ångest! Men jag måste göra nånting snart. Toty, "min frisör", har tid för mig om 2 veckor drygt och tja.. innan det måste jag ha besämt mig. Fan! Hatar sånt här. Bestämma sig o grejer.

Alessandra Ambrosio är nog tamejfan den snyggaste kvinnan med det finaste håret i världen!Adriana Lima ligger snäppet efter med sitt mörka hår. Stört sexigt, kvinna!Megan Fox behöver vi inte ens tala om! pfft.. löjligt.


Nähe! men om man skulle sova på saken och fundera vidare imorgon?


Bella - en dusch?

Kommentarer
Postat av: Mamma

I-landsproblem?

2010-08-24 @ 23:19:24
Postat av: Bella

Jaaa! :) jag kanske ska bli rödhårig.

2010-08-25 @ 09:42:32
URL: http://partofbella.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mörkt e fint på hösten tillsammans med alla höstfärger på kläderna ;)

2010-08-26 @ 21:02:30
URL: http://matttilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0