You know that i can Use Somebody..

Woho, jag har fått hem Spotify! finally, inte en minut för tidigt Bella!
Men nu känner jag ett lugn i mitt hjärta. Slippa denna ständiga fråga : "Har du Spotify eller?" Och jodå, nu kan jag vara en av dom stolta ägarna och svara JA!
Haha.. jag är så lam!
Kanske beror på att jag varit ute o sprungit 1 timme. Och inte sprungit "yeah right sprungit!" (rullar med ögonen..) utan jag har fan kutat som en galning! Trodde jag skulle halv-dö när jag gav mig ut för det kändes segt som fan. Men efter 10 minuter uppvärmning av powerwalk - Då jävlar! Och denna veckan börjar jag som sagt 11, så jag ska ge mig ut innan jobbet 1 timme och bränna fett. För det gör man som mest på morgonen innan frukost. MEN.. om jag är uuber-trött så kan jag faktiskt springa efter jobbet. Får bara se till att självdiciplinen sitter där den ska kl 07.00 på morgonen!

Sitter o lyssnar på Kings of Leon albumet, riiktigt bra! Closer är en riktigt skön låt. Och jag väntar spänt på om jag kommer få en iPod av brorsan på 20års-dagen eller vad jag nu kommer få av honom. Han brukar va ganska givmild och sen så fick ju han iPod av mig sist jag va i Singapore. Så det så! Men samtidigt säger han att jag ska vänta.. För det kommer tydligen komma nån iPod med kamera o grejer.. (?) Yeah yeah!

Nu ska jag försöka lösa mitt problem med min gamla kära Sony Ericsson mobil <3 Det finns inget ljud & skärmen är helt svart. Alltså den har förlorat sitt liv helt! Han kan aldrig mer se ljuset.. Men jag ska koppla in den i datorn och se vad jag har för olästa sms och bilder med mera. Ska bli spännande =)


/ Bella - hoppas jag får träffa min grymma pyssling i veckan.

Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen har Bella kirrat Spotify.

Då har jag några givmilda tips till dig:Tom Waits- Jersey Girl och I hope I don't fall in love with youBabyshambles - Fuck foreverEddie Vedder- Rise och Hard SunLaakso- VästerbronDropkick Murphys- World full of hatebörja där och njut:)

2009-09-15 @ 12:21:15
URL: http://erockbastard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0