På tal om blogg..

Det är snart dags för oss att åka. Både hem och iväg. And i'm so excited!!

Och för att alla hemma i Halmstad och Oslo och i övriga världen ska kunna hänga med på vår fantastiska resa så tänkte ju jag, briljanta Bella, skapa en ny blogg. Om vår resa. En reseblogg helt enkelt.
How simple is that.
Visst det finns, resedagboken, men hallå.. Det fattar ju inte jag! Och definetivt inte folk som vi kommer träffa world around. Men eftersom blogg.se är så simpel, och alla tjejerna kan det, så blir det här istället.
Jag hade tänkt namnet : sevenmonths.blogg.se
Ganska logiskt ändå. Och engelskt, som folk förstår :) För vi är ju trots allt ute i 7 månader! Alltså sju månader är mycket. GUD vad jag kommer sakna min mamma! Jesus I don't wanna think about it..

MEN ! Detta kommer bli ett projekt efter Oslo-vistelsen. Jag kommer pyssla & pynta bloggen den tiden jag är hemma i Halmstad innan vi åker. Och jag kommer hojta till när den är färdig! =)

Nu har Jessica kommit hem och kl 8 ska vi till Radisson Plaza och äta lyxmiddag på 34:e våningen!!! Hur nice är inte det då!? Jag & mamma va där i mars och käkade, och det va ju helt jävla underbart. 3 rätters och husets vin, det satt fint! Men jag har gjort en fuling idag.. Jag skulle egentligen jobba 15-21 men eftersom vi aldrig får nån kvalitetstid ihop här i familjen, så offrade jag mig idag och sjukanmälde mig. Men det är det värt! tänk.. lyxmiddag och utsikt över hela Oslo. WoopWoop!


/ Bella - Fan jag hinner inte packa idag heller. Men imorgon, födelsedagen, blir det pack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0