Le grande Finale !

Today is the Day!
Idag kommer jag för sista gången gå till jobbet. Idag är det sista gången jag tar på mig mina arbetskläder, sista gången jag ska stämpla in, sista gången jag ska stämpla ut. Idag är sista dagen jag behöver säger "påååse?" eller "kvittering?" Det är sista dagen jag behöver sitta på buss 401 mot Skedsmokorset.
HERREGUD VILKEN LYCKA!
Men det är ju inte så att jag hatar Biltema, nejnej, absolut helt OK jobb och jag kommer sakna alla som fan!! Men just att det är sista dagen och att vi snart ska åka! Jag behöver inte knega mer nu.. för jag har redan alla mina caash. Sjukt nice =)

Gick upp 8 idag, när Jessica kom hem från Daniel. Gick ut på min morgonpromenad/löptur en timme och sen hem duscha, stretcha & käka frulle. Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan dra ner på byn och shoppa lite. Måste köpa nån tårta & blommor till cheferna på jobbet=) Och ikväll när jag kommer hem kommer jag hoppa av glädje. Det kommer va fest här hemma! haha. Det va det i morse kan jag ju meddela. När Ella vaknade hörde jag hur hon sprang in till Emelie och båda två (kl 6 på morgonen) började hoppa o skrika! Glada för att det är sista dagen tro?? Haha, det tror jag!


/ Bella - more update later. Lots of Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0