Hemma från Uddevalla (+lite till)

Har spenderat en låång helg hemma hos syster Nina i Uddevalla. Åkte upp torsdagskväll direkt efter jobbet och anlände på svenska sidan 2½ timme senare. Fredrik fyllde år så det blev lite smörgåstårta och sånt gott=)
Sen så har vi bara tagit det lugnt, burit runt på sötaste bebisen ever, Maja 7 månader!! Man får ju börja leta efter bättre.. Sen va vi på Torp en sväng. (ni vet där bussen stannar när man ska hem/till Oslo..) Shoppade mest till barnen, men det blev iallfall ett plagg till mig!
Och igår satt vi hemma, käkade lite pizza, tog fula(!) bilder med systemkameran. hah=) Sen var det dags för mig att återigen bege mig tillbaka mot Oslo. USCH jag hatar goodbye-moments! Sista gången jag träffade Nina innan vår Jorden Runt-resa. Känns för jävligt att säga hejdå och veta att vi inte kommer ses förränd nästa sommar. Och det är längeee!! Men jag vet att dom klarar sig. De har fantastiska ungar och snart kommer ett hus att byggas så det har ni att se fram emot! ( + att jag kommer hem oxå ;) )

Ska jobba 11-19 denna veckan. HEJA, jag hatar den tiden! fast man kan (om man vill) iofs gå upp innan jobbet o springa. OCH man kan springa efter.. Så det kan ju funka. Men så jobbig tid bara!
Får nog inte ut en så herrejösses-stor lön i oktober. Jobbar helt vanliga dagar nu, ingen övertid alls! inga events som händer, noll nada! Förra lönen hade vi ju 2 helger med nya byggen. VI flög inom jobbet och allt sånt flashigt ;) bodde på hotell o käkade massa middagar m.m. Det va nice. 2 helger oxå! Sen jobbade vi extra på en flygplats en lördag & söndag. Fina pengar som resulterade i 27.000 NORSKA KRONOR! =) Weehoou..
Dom har jag ju sparat mycket av nu. Och det känns så skönt att vi redan betalat alla hyror.

och nu är det bara månad kvar till vi åkeerrrrr!!!!!!!!!!!!
fast först..
23/9 : min födelsedag!
26/9 : utflyttnings/avskedsfest
30/9 : Vi flyttar hem. Finally =)
1/11 : VI ÅKER JORDEN RUNT I 7 MÅNADER!!! Gaaah så fucking underbart!


/ Bella - Jag tror inte ni förstår hur  glad jag är över detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0