8 arbetsdagar kvar!!!

Förstår ni mina vänner hur nära det är nu!?!

Aså vi ska lämna Oslo, vi ska flytta hem om exakt 2 veckor. Det är faktiskt stört! Vi har varit sen den 10e Januari och nu är det snart slut. Jag kan knappt fatta det. Jag älskar Oslo, helt underbar stad och fantastiska människor, men fan den långa mörka tiden med snö & kyla - DEN va dryg som satan! Men sen kom våren och sommaren och det blev genast mycket lättare att ta sig igenom arbetsdagen. Åh tänk så många grillkvällar, ölkvällar, snack med alla kompisar, myspys i parker och filmkvällar man haft! Och nu ska det bytas ut mot drinkar, stränder, shopping, bergsbestegring, bungyjump, forsränning, Roadtrips och MYCKET MER!
herreguuud aså..

Och jag kan verkligen räkna arbetsdagarna på händerna nu. 8 dagar! ÅTTA DAGAR är ingenting.. Men det känns fortfarande så långt bort. Helt crazy! jag säger då de..

Precis klämt i mig lite frulle. Varit ute o sprungit 1 timme nu i morse. Feels good! Brukar ju springa efter jobbet men ikväll ska jag direkt hem till Malin och dippa morötter o gurka. Det blir nog kanske den nya Wallander-filmen oxå, eller nån annan bra. Myyys!


/ Bella - One week folks, one week! 23/9..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0