Välkomnar 1 Mars med en Hang Over famn..

Vad hände igår egentligen ?

Det blev ju inte så mycket.. Trodde jag inte iallafall. Jag & Erik spekulerar runt mitt "basilika-vin".. Även dock det inte va vin. Kanske det som gjorde sitt, vem vet..
Jag blandade Julias Martini med apelsin juice..
Prova inte det hemma barn!
Det luktade gammal pizza / basilika och det smakade inte bättre än va det låter som.. Hur lyckas jag med det kan man ju undra? Jag va trött på vinet (2glas..) så jag ville testa nåt nytt tänkte jag ! Ja, det va ju ett himla äventyr för mina smaklökar.. Vilket jag aldrig kommer blanda till mig igen. Inte ens om det är sista utvägen !

Hela tjejligan minus Jessica begav oss till Jernberntorget för att möta upp Erik, Ebba, Karin & Dennis. Ett SD-gäng minus den sista.. Sen åkte vi till Hasle, kändes som man va på väg mot jobbet igen. Usch! Gick en stund sen kom vi fram till Petter. Ytterligare SD-member.. Det blev en hel del alkohol och tittande på melodifestivalen, dock vi inte hörde ett knyst från TV:n men.. Efter några timmar lämnade tjejerna mig där. Eller jag ville stanna, och dom ville hem.. Så vi skiljdes.

Klockan hann inte bli så mycket, 12 kanske.. så tog vi T-banan mot stan, men väl på tåget kände både jag & erik att vi pallade inte stan aså. Vi va ganska trötta.. och sega.. Så vi gick hem till oss och slaggade. Vi skulle hälsa tack till Jessica att han fick crasha på hennes sänghavla + lånat hennes tandkräm.. Vilket är alla andras tandkräm oxå men =)

Jag har ju inte mått så bra idag kan jag ju säga ! Som sagt.. va hände igår egentligen ? jag blev ju inte ens kalas lixom.. Min skogsbärs-yoghurt och Crunchy Musli satt fint i morse även fast det tog en jävla tid att få ner..


/ Bella - aså det är redan mars.. och då kan man ju undra : Hur gick det så fort?

Kommentarer
Postat av: Erik

hur ska jag kunna veta att det är allas tandkräm när den står på jessicas hylla?:D

2009-03-02 @ 19:12:22
URL: http://erockbastard.blogg.se/
Postat av: Bella

Hahaa, nja inte alltid lika lätt att veta gubben ;)

2009-03-02 @ 21:07:50
URL: http://partofbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0