kladdkaka at Pelles place

igår när vi strosade i stan mötte vi upp Pelle, som vi nu kallar honom.. Pär från början, inte så svårt att lista ut kanske men. Vår lilla PellePonken!
Vi blev 3 Windowshoppers (Emelie, Sofie&jag) de timmarna vi gick i stan. Haha! Förutom Pelle, för han köpte ett par nya dojjor. Och jag hittade ju faktiskt mina svarta pumps ; ) Klockan tickade men vi ville inte åka hem ännu. Vi hade redan kommit såpass långt, som stan, så vi fortsatte hem till Pelle. Han ville bjussa på kaffe, Ja tack säger man då. Och då måste man ju fika nåt till kaffet. Hm.. vadå? Mjo Kladdkaka!

 


efter några ägg, lite mjöl.. socker, margarin och mycket kakao + 20 minuter i ugnen så stod den på bordet. Detta avnjöt vi med kaffe och glass! Det va jävla me mumma aså. Det är fan värt ett "Sheisse!"
Sen tyckte Emelie att hon kunde få värma sig och smutta lite på Pelles extraordnärt, underbart goda Wiskey. som nästan va slut.. Men det räckte med att vi luktade på den så fick vi ett rus igenom kroppen. I och med att den luktade pyton aså!


/ Bella - det var en lyckad gårdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0