Jag längtar hem så mycket!

Usch det är hemskt..
Det känns fortfarande som att det är typ 1 månad kvar tills jag ska åka hem. April känns så långt bort, men om man tänker på det i 2 sekunder.. Så är det ju faktiskt april på onsdag! Vilket är helt sjukt egentligen! Tänk va tiden har gått fort.. aså verkligen. Jag blir helt stum, jag kan lixom inte greppa tiden, jag fattar inte att det bara säger Schviss och sen så har 1 vecka gått.. igen! Det är knasigt det här med Oslo. Även fast man inte gör speciellt mycket här uppe på dagarna så flyger tiden bara förbi. Lite panik kan jag känna ibland..

Jag menar.. När vi tog studenten, vilket nästan är 1 år sedan (!!!), så kändes det verkligen som evigheter till vår nästa resa. Alltså vårt JordenRunt-projekt som startar November 2009. Och som det ser ut nu så är det bara 7 månader kvar tills vi måste åka hem igen, flytta tillbaka till Halmstad och förbereda inför vår resa. Aså vi snackar ett halvår, 6 månader o lite till.. Sen är vi hemma igen. Och då är det sjukt nära till vår resa. Jorden Runt - 7 månader - 20 länder - främmande destinationer - nya äventyr ! !
Fattar ni eller? This is the shit.. Och så länge som vi ska va iväg, så lång tid har vi kvar i Oslo. Och det kommer verkligen säga scchhwiissup och sen äre oktober. Då är jag 20 o allt.
Jag säger ba Herregud..


/ Bellavill hem till Halmstad, Mami & Bror jättemkt.. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0