igår va det partyfredag

Till en början va jag fett taggad..
sen dog det ut

Men sen kom det igen!
Fast sen dog det en sista gång.. Sen va kvällen slut. Ungefär haha!

Det va förfest nere på AkerBrygge hos Malin, Josse & Matilda. Där va lite goa peeps som satt o förkrökade och vi drog igång "sug-kortet-och-lämna-över-det-till-nästa-person"-leken. Fattar ni va jag menar då? När man pussas med ett kort i mellan? ni vet.. Ganska kul faktiskt. Speciellt när man inte orkar suga mer och kortet ramlar ner.. Mellan 2 killar!
Myspys ; )

Vi drog ner till stan och hängde utanför Sirkus, där vissa drog in. Vi frös nån timme, sen strosade jag ensam upp för KarlJohan och ner på Nedre Slottsgate till Yatzi. Där va det full rulle. Sofie, Ella, Viktor, Erik plus+ en drös av andra glada människor va där. Vi rockade loss och skakade våra bakdelar till den taktfulla musiken. Det kändes i fötterna efter kvällens slut. Dom stängde 3 och vi kom hem halv 5. Hur gick det till?
by the way.. vi gick.. !! HEELA den tiden mellan stängningsdax och hemkomsten. Spännande! javisst.. inte kul i 10 cm hög klack.

Nu ligger vi här, 3 timmar efter vi gick upp.. vet inte riktigt vad som händer. Sofie sover, Emelie pratar med sin mamma i luren, Ella läser, Jessica jobbar & Julia&Alexander glor på Grey's i soffan. Vad gör jag? ungefär ingenting.. Men jag funderar på att åka till Jessicas jobb o köpa billigt godis. Men jag blir så trött på mig själv. jag vill ju inte äta godis. Helvete med! Diciplin på det, TACK!


/ Bella - i've noticed your eyes are allways glued to me <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0