Holmenkollen

Idag nalkades det vår! Åh jag va så glad..
Det var nästan så jag ville ta på mig skinnjackan, men sen skulle vi upp i bergen så jag tänkte.. nja jag får nog ta vinterjackan iallafall. Tur det ! Det som stod på schemat idag var Holmenkollen.
Vi åkte hemifrån runt 14tiden så innan det glassade vi lite på balkongen här hemma. Vi hade skön sol som stekte på, helt underbart! Vädret va helt fantastiskt, efterlängtat..

Det som saknades var solbrillorna! illa att jag inte har några här uppe ännu. Ska dock snart hem till Halmstad så jag får packa ner massor med vår/sommarkläder.

Vi tog t-banan upp i bergen på 277m.ö.h. Stoppstation : Holmenkollen
Vi gick upp mot hotellet och restaurangen och köpte oss en varsin kaffe & wienerbröd & morotskaka. Schmaskens värre! Sen satt vi i våra stolar och solade fejjan i närmare 2 timmar kanske.. Jag klagar inte på dagens aktivitet! =)


Utsiken ska man dessvärre inte klaga på. Finare i verkligheten dock !

Vi fikar kaffe, wienerbröd, morotskaka och vin! Mamma då..

Kolla så underbart väder! Blå, riktigt fin blå himmel! Jag & min Supermamma har det alltid så trevligt. Detta va en mysig utflykt uppe i Oslos "berg". Dit ska man åka en solig dag. Vi hade riktigt tur med vädret!
Åh jag är glad idag! Vädret har varit topnotch och mami är här. Men tyvärr åker hon hem imorgon.. så jag blir mammaledig igen. Men denna helgen har varit fantastisk. Mysig och lyxig =) Precis vad jag behövde. Och jag tror mamma instämmer på den punkten. Jag hälsar på henne i Halmstad, undrar om det blir lika mysigt. JOO det tror jag.

Men nu vill jag ha mer våååår!
helst sommar =)

/ Bella - imorgon, om 1 timme, fyller Sofie 20 år! yey..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0