Dålig uppdatering i veckan. Unnskyld!

Tänkte slänga in lite bilder från veckan som gått.. Det har hänt en del här uppe i vårt kalla land. Och jag såklart har varit dålig på uppdatering. Men.. det är ba för jag haft fullt upp med annat. Tex fotbollskväll hos Mathias på jobbet. Tja.. då har man ju inte tid att blogga. Ne! Och inte heller när man strosar nere på AkerBrygge med Sofie. Nope, inte då heller..

För en vecka sedan var det fäst.
Denna ägde rum på Rosenborgsgate utmed Bogstadsveien i stan.
Ägaren av lägenheten heter Peter och är en väldigt vänlig själ =)
iallafall.. Det va mycket folk, det bjöds på drinkar, popcorn, Ahlgrens bilar, godissnören, chibbe, vattenpipa.. Det togs massor av foton. Från Peters dunderkamera iallafall. Jessica snappade nog en del hon oxå. Jag hade nallen i högsta hugg. Äe, kanske inte högsta hugg men den va framme en liten stund..


Förkrök i vårat Casa med lite champagne.
Ella fick ett pimpat glas eftersom hon fyllde 20 efter 12-slaget!

Skål och jävlig välkommen

Vi anlände till kalaset. Fr. V : Pelle, Ella, Dick, Peter

Pelle & Elle för en konversation? i think..
Pelle försöker nog.. Ella ser ut att ge fete-dissen ; )

Sen va "surfittan" och "ultrasur" igång.. HAHA!

Gud va jag bolmar..


De klassiska toalettbilderna. Hmmja.. Toan va lika stor som bilden ungefär.
Helt amazing att vi fick plats 4 st.

Kvällen ledde mot sitt slut. Det blev glest på folk i le apartment.. Ella & Jessica drog till Sirkus på födelsedagsfest strax efter 12. Sofie hade redan åkt, för hon skulle jobba i garderoben. Jag & Emelie stannade kvar. Det blev att vi slaggade där. Först blev vi sega i soffan, men sen tog vi oss ett sista glas med alkohol. Dick, Viktor, Peter, Emelie och jag chillade framför den öppna brasan inne på Peters rum. Fatta nice eller.. Öppen eld på rummet! inte heelt fel..


Sover du gott Emelie lilla ?

Viktor är på gång!! inte trött här inte..

Peter fixar vaggvisor på Mac-datorn.
För det mesta blev det sköna snubben Joshua Radin.

Sen skulle vi sova.. Väldigt sent. Men det gick ju sådär. Jessica ringde på Emelies telefon vid 4-tiden. Sen ringde hon min. Jag vet inte riktgit vilket budskap hon ville få fram men alla va vakna vid den tiden så det gjorde ju itne så mycket. Däremot bestämde vi oss för att dra till 7eleven för att köpa nattamat. Smart!
Alla utom Dick, som låg o sov, gick rätt över gatan in på 7eleven och köpte gott käk. Det blev kycklingwok för min del och en chokladmuffin. Som jag avnjöt på morgondagens frulle. Mumma!

Klockan va väl strax efter 11 nånting när vi lämnade Peters Casa. Då gick vi några gator upp&ner för att komma till Pelles hus. Ja, för där hade Ella & Sofie slaggat. Ingen som sov hemma den natten näe.
Vi väckte dom med lite lätt lagom bankande på fönstrena. Helt ok väckning om ni frågar mig ; )
Pelle va urvaken aså. Sheisse sikken klockren min han hade när vi klev in genom dörren. Halli hallå där! haha.. Ella hade lyckats stuka foten mitt i allt sitt vilda festande natten innan, så det gick inte så jävla väl när vi skulle gå hem.
Tjaa.. det slutade ungefär så här !


Kolla sockan, eller rättare sagt "förbandet", på högerfoten.. Starka Sofie fick ta på sig ansvaret att bära syrran till trikken. Emelies mössa hamnade lite på sniskan där ett tag men vi va faan så glada för det!
kolla själva..

HAHA sikken lyckad kväll..
natt & morgon. Och fler ska det bli!

Jag hämtade upp Jessica på vägen hem. Njaa hon såg inte så pigg ut men hon hade oxå haft det lyckat. Vi kollade Horton och käkade falukorv och chips hos Sirkus-folket + en jävla massa andra skåningar där. trevligt folk.. Jag tog en bild på Systra Mi, men jag väljer att inte lägga upp den. haha! Så ingen blir sur ; ) eller ultrasur.


/ Bella - jaa men.. det va den kvällen! så lever vi i oslo..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0