upptagen med annat..

Senaste tiden har det varit mycket jobb, varit ute på språng, chillat i Sofienbergsparken, umgåtts med vänner samt kollat lite inför resan! Alltså.. har jag tid för bloggen? Nej..

Det pirrar i magen o kliar i fingrarna nu. Tänk.. det är 2 hyror kvar att betala. 3 arbetsmånader och om exakt 4 månader åker vi !!!!!!! Första november tvåtusennio here we come.
Är i full jakt på att hitta boende i Rio under festivalen. Det är inte så lätt men det finns många alternativ. Vi kollade först på vanliga hostel, men så fick jag tips om att hyra lägenhet vilket visade sig vara billigare. Så nu får vi se vad dom säger, de 11 personerna jag mailade igår! =)

Det är sinnesjukt varmt här i Oslo by the way. Vi avlider snart på jobbet. Vi har varsin bordsvifte vid vår sida i kassan, utan den hade vi varit döda för länge sen. Vi snackar 30+ i kassorna. INTE kul! Bra att man är ledig en dag i veckan för stek. Va på Huk i söndes med Malin, Josse & Matilda. Det blev myycket stek. Brände axlarna dock, men nu har man iaf fått lite färg! Och på Huk.. aså jag har aldrig sett såå många snygga killar på samma ställe samtidigt!!! Helt stört aså. Femhundrasjuttioelva gånger bättre än tylösand. Och det gillar vi ju ; )

Dricker mitt kaffe nu som jessica bryggt. Tänkte kolla mitt konto innan jag går ut o springer. Vi får ju lönen idag och den hoppas vi ska vara fet! Sen ska jag slita från 13-21. Yeeey, va roligt.


/ Bella - kommer hem till Halmstad den 16-20 juli. Jag längtar och jag saknar Halmstad!

RSS 2.0