Todays News..

Precis hemkommen från Oslo City.
Aså jag tror jag älskar denna staden. Även fast det är grått och dött ute nu i vintertider o så, men denna staden är fantastisk. Inte för liten och inte föör stor lixom. Den har hög mysfaktor och alla är supertrevliga här. Nu när man lärt sig mer om staden alla hörn och kanter så känner man sig som en riktig Oslo-bo =)
Man tar tunnelbanan och trikken som ingenting. Man går KarlJohan upp eller ner och svänger in på Bogstadsveien för lite shopping (även fast vi inte köper nåt..!) Åker till Majorstue för lite träning och utforskar nya områden. I LOVE IT!

Ok över till huvudämnet igen!
Jag kom hem från city för ett tag sedan, har varit på Manpower och skrivit kontrakt! Im happy.. Jag börjar på måndag redan så snabba bullar här. Första dagen är från 09.00 till 15.00, sen resterande är 07.00 till 15.00. Så detta, min vänner, är min sista lediga vardag! Sen beger jag mig ut i arbetsvärlden. Yey..
by the way..
Detta låter hemskt jag vet.. MEN... Jag kanske ska söka helgjobb på MCDonalds igen =/ För vi har nämligen hört att det är bra betalt. OCH om det är bra betalt på nätterna så kanske vi slår till. När jag skriver vi, så menar jag mig & Sofie. Jag vet dock inte om hon är med mig ännu, men detta samtalsämne tåls att fundera vidare på ! ! Inget bestämt ännu =)
Vi är som sagt här uppe för att tjäna stora stålar!

Tidigare idag, så kom Julia upp. Fullt med packning, lite mer mat, en till dator, GODIS och massa mer. Vi har typ ba slängt in allt i lägenheten. Eller i storarummet förtillfället för Rikard (Ellas boyfriend) sover i vårt rum just nu. Här ser förjävligt ut om ni vill veta. Så vi tänkte typ städa lite jag & Julle nu. Emelie ligger på sitt ru med Pontus dator och kollar OneTreeHill (Ovanligt eller?!)


/ Bella - städning på G, Check! Catch up with you guys later..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0