lördag, sabado, saturday..

Det är helg, men det känns inte som det.
Nope. För varje dag ser likadan ut här uppe. Iallafall för mig.
Idag är det 2 veckor sen vi kom upp. Det har gått sjukt fort egentligen..
We will survive!

Vi fick besök igårmorse med. Pontus (Sofies lover..) kom med en tidig buss kl 6 på morgonen.
Han stannar nog 1 vecka or so. + i kanten att han laddade ner hela säsong 6 av One Tree Hill!! ett ynka problem ba.. Han stannar ju inte så länge, och vi kan ju inte titta på 6an nu ? Frågan är.. Hur får vi över säsongen på min dator? que!?

Sofie har åkt iväg för att jobba nu kl 14 till 20 ikväll. Emelie börjar 16 och jobbar till 24 på 7Eleven. Jag & Ella is goin nuts over here. Nothing to do! Man blir blöt som en disktrasa om man är ute i 5 minuter, för JA.. det snöar som fan här uppe! Och vi har inga direkta aktiviteter som vi kan hitta på around here.. Nejnej!

Och vi har kommit på. Eller Jag har kommit på mig själv.. (no good news) Att jag har aldrig i hela mitt liv varit så godissugen innan så mycket som jag är nu. Jag tänker på godis, choklad, muffins, kex & kakor dygnet runt. HJÄLP MIG! Och det blir inte lättare när Ella är sugen på choklad hela tiden. Noo! Det är iochförsig godislördag idag men vi har ju typ vräkt godis var & varannan dag. NOT good.
Sofie har förresten fått ett värd-jobb på Friskis&Svettis på Majorstue. Hon måste delta i 1 pass i veckan + 30 min i receptionen innan passet. Va får hon för det? Jo.. gratis träning hur mkt hon vill! Gymet, pass, dans & box allting! Det tjänar hon 4000 spänn på. HEJA! Jag ska söka.. =) För träna är nånting jag borde göra mer av!

/ Bella - update från the latest news over here. More to come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0