Friskis & Svettis..

Igår åkte jag & Emelie till Majorstue, där vi fixade Emelies Nordea bank och konto.. osåvidare. Sen gick vi vidare till Friskis&Svettis.
Och idag va vi på Friskis igen. Emelie är värd och lite ansvarig för 2 pass på onsdagar, alltså idag. Och jag följde med idag och kollade läget, eftersom jag börjar nästa tisdag. Tsm med Sofie. På ett intensivpass dessutom !?

Det vi gjort idag är.. Först fick vi tillfälliga kläder, ett par blåa pösiga träningsbrallor & en tajt KORT röd tischa. Vi såg för jävliga ut! Som tur va hade jag ett vitt långt linne under. Annars hade jag varit körd!
iallafall.. Det vi gjorde idag va att städa undan lite på skohyllan, torkade rent och gå runt med moppen. Fyllde på lite toapapper kanske, och så satte vi streckkoder på medlemskorten. Thats it!
Sen va vi med på ett medelpass där vi sedan plockade undan alla mattor och dylikt. Sen gjorde vi inte mkt mer. Jag klagar absolut inte för lite gratis träning!! Vi fick vårt träningskort idag med så det är bara till att börja träna.. Hur mkt jag vill och exakt när jag vill!
Sen anmälde jag mig till en audition för F&S Afro och F&S dans, som hålls på Mölleparken nära oss i feb. Det är en audition till en instruktörplats och vi får väl se vad som händer. Hade varit ballt och köra lite afro! Jag ska iaf träna varje pass när det väl startar!  For Sure aså..
/ Bella - full fart Emelie ; )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0