aw buhu cry baby..

tydligen är det något som lockar med min blogg.. Jag syftar klart på anonyma idioter som verkligen försöker trycka ner. Men ojdå ? för det lyckas ni med.. ?
inte !
Oj va tråkigt va? Ne inte det minsta. Jag har hur kul som helst här i oslo med min tjejer och det e inte så att jag får ont i magen av alla "dumma"(?) kommentarer som skickas till bloggen. Eller att jag blir ledsen av att folk ska försöka trycka ner en. Nejdå inte alls. Vet ni vad ? Jag skrattar åt det.. Jag skrattar åt Dig!
Så ba lägg det..

Just nu jobbar både Emelie o Sofie på 7eleven. Sofie hade ett pass från 8-13, Emelie 12-18, och sen Sofie igen från 19- sent.. Ella ska in till Manpower och skriva kontrakt med ett lager tror vi.
Jag & Jessica ska nog utforska Thorvald Meyesgata som är en korsande gata till våran fast lite längre ner. Fast vi ska nog utforska lite andra delar av omårdet oxå. Jag gick i 50 min igår och det va nästan.. så jag gick vilse.
Men man måste gå lite vilse för att sedan kunna veta vart man är.
Vi trivs som fan här uppe iallafall.

Vi fick post idag med. VI har iofs inte kollat på typ 5 dagar men. Lite skattepapper, reklam och ett brev från mami. Så typiskt henne!


Later
/ Bella - you.. Not you, Yeah you..! Go kill yourself!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kanske ungefär precis så som vi skrattade åt dig under din tid på Retlog?

2009-01-19 @ 10:39:53
Postat av: Anonym

okej.. vem är den dära "postat av: "? Jag antar att han/hon har ett namn. Eller han/hon kanske saknar det lika mycket som han/hon saknar personlighet? Om man nu verkligen står för vad man säger, tycker och tänker, så kan man lika bra tala om vem man är. Man ska inte skämmas för att man har något att säga, däremot behöver man inte vara ohövlig.

2009-01-19 @ 18:45:53
Postat av: Anonym

Jo det tycks ju va en hel del "postat av:" här som inte har namn^^ Även du, även jag...

2009-01-20 @ 11:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0