vad skjerå?

Hej där..

Det va ju inte igår skulle man kunna säga. Fy fan för mig! illa..
Men det händer väl inte så mycket around here. Eller jo, kanske.
Vi jobbar o sliter som rövar, vi har betalat biljetterna till vår JordenRunt-resa på nästan 30 tusen. Vi har bokat boende i Rio under Carnivalen, vi kollar KIWI experience på Nya Zeeland och bil-uthyrning i både Australien och USA. Det är mkt resecheck den senaste tiden. Det rullar på. Snart är vi på språng. 1 november! wiiihhoo

Jag har även träffat på min pyssling Nicke, som bor här uppe. Designer för märker Vailent på alla Carlings-butiker. (det lilla svinet..) haha! Vi sågs senast julafton 2004, så hmm.. det va ju ett tag sen! Riktigt kul o träffa han & hans tjej på Bislett. Varit där i käkat middag & druckit massa gott rosévin =) Det gillar vi!

Nu imorgon efter jobbet drar vi svenskarna till Moss, ungefär 1 timme med tåg härifrån.. Där ska vi bygga uppe en ny butik och bo på hotell! Det är det bästa. Haha! Drar imorgon efter jobbet, sen slagga på hotell 2 nätter och käka god mat, festa lite på lördag, sen uppe o jobba igen. Sjukt nice med pengar eller! Det blir ju några övertidstimmar + OB-tillägg. Och nästa helg ska vi vara med på Rygge Flygplats och dela ut Biltemakataloger och flyers. Både lördag&söndag. HEJ CASH! Och helgen efter det... sista helgen i augusti aså, då kanske vi ska bygg igen. Längre upp i Norge. Inte helt bestämt ännu, men sjukt fint hotell där uppe aså ; )

Just nu kollar jag ett travel-program på Tv:n om Sydney. Already been there, men alltid kul o kolla. Allt som handlar om resan är värt att kolla!
Emelie har fyllt 20 med. Den lilla räkan! Nu är det bara jag kvar. Yey åh va kul o vänta till sista helgen i september!! Då vi ska flytta ut. SPÄNNANDE! Men vi ska dock ha en feet FET 20årsfest/utflyttningsfest sista helgen. Och då är ALLA välkomna! =) Nu måste jag nog sova. Ska upp kl 6 imorgon! Hallå.. så tidigt har jag adlrig gått upp typ. Hujeda mig!

/ Bella - nice talking to you!

RSS 2.0