genomskinlig snart..

Det känns som jag tynar bort.

Och det kanske är sant.. Du bryter ner mig inombords. Jag har inte hunnit komma ikapp mig själv, och jag förstår egentligen inte varför det kan bli så här. Denna känsla, hur jag mår, vad jag göra, allt som känns.. Det slutar inte bra. Och det blir inte bättre.
Jag, mig själv, min själ, allt inom mig är trasigt och det finns inget just nu som kan laga det. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra för att må bättre. Denna berg-och-dalbana åker aldrig upp igen.
Hm ! Berg-och-dalbana.. Liseberg, Göteborg. Jag trodde jag skulle se fram emot det. Men va fan hände egentligen? Allting bara bröts. Ingen kontakt..

Och det slutar ju bara med tårar, men varför egentligen? Jag har en underbar familj som älskar mig, mina vänner som alltid finns vid min sida, jag har ett jobb och jag har den bästa framtiden att se fram emot.. Men ? Jaa, men vadå? Det kommer alltid finnas ett men.. och jag hatar det!

Och jag vill, varje dag, vill jag höra nåt. Nåt som får mig att känna mig bättre. Jag vill inte bara höra det från någon, utan jag vill höra det från Dig. Och just detta... Är så jävla svårt. För dig och mig är det förbjudet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Livet är fullt av motgångar, men det brukar alltid lösa sig!

2008-10-05 @ 17:58:05
Postat av: Bella

Tack =)

2008-10-06 @ 18:14:15
URL: http://partofbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0