Sex and the City med de bästa!

Igår kväll (låtsades vi..) tog vi våra Louis Vuitton väskor och satte på oss våra Manolo Blahnik-skor och gick på den efterlängtade filmen :

Sex and the City
Jag hade saknat alla min flickor och igårkväll träffade jag dom igen. Alla utom sötaste Jessica, men hon jobbade =/  Vi var uppiffade inför filmen, men först tog vi oss en kall Frappeccino på Vattenporten och snackade massor med skvaller. Man känner sig så avslappnad och trygg och framförallt älskad av mina bästa vänner. Åh det värmer mitt hjärta! SKvallret fortsatte.. En mun pratade in i den andra och så fortsatte det. "Vaa!? Nee.. Skojar du? Joo men det är sant! Va? Nej. Det trodde jag inte. Haha hehe hoho.. " Och så fortsatte vi. Jag älskar det. Jag älskar dom!
När vi umgås har vi den bästa tiden. Och snart ska alla ut på vift.
Jag, Julle & Jessica stannar i Sverige ett tag och jobbar medan Emelie, Ella & Sofie sticker till Senegal i november - volontärarbete med barn. Sen åker väl 60% av oss till Norge till våren och jobbar ihop en hel del pengar där. Sen är det dags!.. Vintern -09 och vår&sommar -10 bär det av mot världens alla hörn.

I LOVE IT!

/ Bella -
är så fruktansvärt lycklig att jag har mina änglar.. <3

Kommentarer
Postat av: Emelie

naww jag fällde en tår när jag läste detta!

Älskar dig och alla tjejerna över allt annat!

2008-06-28 @ 13:33:07
Postat av: Julia

och jag är också lika lycklig att jag har mina änglar, ska ni veta!

2008-06-28 @ 16:58:34
Postat av: Linnea

uppdatera,uppdatera babe! Jag vill träffa dig snart också, vår fika blev ju aldrig av tråkigt nog. Vi får höras i nästa vecka för sen pyser jag till USA.

pusspuss

2008-07-25 @ 12:08:15
URL: http://nelsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0