Sex and the City med de bästa!

Igår kväll (låtsades vi..) tog vi våra Louis Vuitton väskor och satte på oss våra Manolo Blahnik-skor och gick på den efterlängtade filmen :

Sex and the City
Jag hade saknat alla min flickor och igårkväll träffade jag dom igen. Alla utom sötaste Jessica, men hon jobbade =/  Vi var uppiffade inför filmen, men först tog vi oss en kall Frappeccino på Vattenporten och snackade massor med skvaller. Man känner sig så avslappnad och trygg och framförallt älskad av mina bästa vänner. Åh det värmer mitt hjärta! SKvallret fortsatte.. En mun pratade in i den andra och så fortsatte det. "Vaa!? Nee.. Skojar du? Joo men det är sant! Va? Nej. Det trodde jag inte. Haha hehe hoho.. " Och så fortsatte vi. Jag älskar det. Jag älskar dom!
När vi umgås har vi den bästa tiden. Och snart ska alla ut på vift.
Jag, Julle & Jessica stannar i Sverige ett tag och jobbar medan Emelie, Ella & Sofie sticker till Senegal i november - volontärarbete med barn. Sen åker väl 60% av oss till Norge till våren och jobbar ihop en hel del pengar där. Sen är det dags!.. Vintern -09 och vår&sommar -10 bär det av mot världens alla hörn.

I LOVE IT!

/ Bella -
är så fruktansvärt lycklig att jag har mina änglar.. <3

Sommar - inleddes med Cypern!

2 härliga veckor nere på Cypern, Fig Tree Bay, med min älskling.

Från den 9 juni till den 23 juni var det soligt varje dag, 35+ grader VARJE dag, 3-rätters middag varje dag, och drinkar varje dag. Underbart kan man ju kalla det.
En semester i denna tid behövdes verkligen. Dagen vi åkte va det den sista fina dagen sen kom regnet här i sverige. To Bad people. Men en annan fick ju massa sol. Jag och min kompis Hawaiian Waves Aloe & Coconut Spf 0 stekte en hel del både på playan och vid poolen. GÖTT!

För det mesta tog vi det lugnt men en dag åkte vi Parasailing hos Stavros Watersports.
Visst låter det som en riktigt sliskig man med svart hår på både bröstet och huvudet, som för den delen är täckt av gelé. Svart slickad mustach på överläppen och ett höjt ögonbryn och sen säger han : Eeeeh, I'm Stavrrros!... Eller?
Nja, den riktiga Stavros va gammal man som hade ägt det i 30 år.
Men det kunde varit!
Parasailing va coolt. Vi åkte båda på samma gång, 250 meter upp i luften. Mysigt och häftigt!
En annan dag hyrde vi Jetskis på Stavros. Det va oxå jäävligt nice. 40 Euro för 15 minuter. Kan låta mycket men det va det fan värt. Vi blev som galna på varsin vattenscooter och ut på vattnet vi for. Det va ganska vindstilla så man gasade ju på en hel del. Jag kom upp i närmare 80km/h med den jäveln "Standard". Hampus gasade upp i nästan 150 km/h på sin "Deluxe". Livsfarliga grejer men kul som fan =) wii

Vi blev som små barn igen när vi åkte till Ayia Napas vattenland. Shit va skoj. haha.. Det fann typ en skateboard ramp fast 100 gånger större, och i den skulle man åka i en sån uppblåsbar 8. BAKLÄNGES!!! lite smått pirr i mage där kanske.. mjoo.  Sen raceade vi med sånna mattor. Vi gick upp på den äckigt långa trappan upp till start sen åkte vi ner för den "vågiga" rutchkanan. Vi hoppade och flög med de jävla mattorna men fan va kul. Den va nog vår favorit. ; )

Hade en heldag i Ayia Napa med. Köpte jeanskjol och shorts. 2 bikini, lite smycken och piercinggrejer.
Inte värsta herrejösses shoppingstaden liknande stockholm precis. men det dög.


Vi glassade och tog det lugnt =)


Lite pics - pussbilder och en av pubarna Bliss, drinkar, hur vi bodde och nya tattoos som vi gjorde. Jag fixade till min stjärna på handleden och la dit en liten till. Hampus slog på stort och fyllde hela bakbenet som ni ser. Draken kallar vi för Mushuoo (Efter den lilla draken i den tecknade filmen Mulan)/ Bella - ska oxå skaffa sig en Muschuo..   Rolling eyes, NOT!

Bal och student!

2 gånger i hela mitt liv som varit riktigt helt jävla underbart.
Balen va vacker och underbar. Studenten slog ALLT. Oförglömligt, perfekt, roligt, underbart.. Bäst helt enkelt!

Jag vet att det va ett tag sen jag skrev, hej igen..

Men studenten glömmer man inte på ett tag, like never! Och min bedårande älskade klass - SPL05 - har ett hörn i mitt hjärta. För alltid! En klass med samhörighet, en klass med riktiga vänner <3

Lite bilder förgyller!Studentkort på mig & Hampus finns på hans bilddagbok =)


/ Bella - det kommer mera...

RSS 2.0