Tjejmyyys !

Efter mitt årsmöte / styrelsemöte med Marknadsföreningen i Halland vare plattan i mattan hem till Sofie. Där var alla snygga brudar och hade käkat tacos.. Jag hade missat lite skitsnack med det snappade jag upp illa kvickt! Jag älskar mina tjejer. Sånt här med tjejkvällar och mys med sina närmaste vänner är verkligen något man behöver mer av i vardagen. Vi har så himla, jättekul varje gång vi träffas.. U N D E R B A R T !
Självklart fick vi ju inte gå miste om en natt tillsammans, nej då! Så alla 6 flickorna trängde ihop sig i dubbelsängen hos familjen Simonsson. Haha.. Men ack va varmt det blev. Jag fick panik sådär mitt i natten (02.36) och kilade över till rummet bredvid. La mig i en alldelses egen säng. FY FAN va gött =)
image552

Haha. USCH va jag inte vill ligga jämte Emelie på det här fotot. Man e ju inte direkt brun lixom. Men det får gå an för den här gången.
Det kommer ju tider då jag oxå får färg. Men det är la om några månader. Trist men sant.

Dock är det bara 124 dagar kvar till studenten. Inkluderat ALLA helger och ALLA lov. Tänk så lite skoldagar vi har kvar. Inte många med andra ord! Sen har vi balen oxå.. Woopidodoo!/ Bella - Snart blir vi stämplade flickor.. La Familia - Mi Amor

Kommentarer
Postat av: Anonym

naww!
gu va jag älskar er! o tack för en underbar kväll!

2008-02-03 @ 16:50:59
Postat av: sofie

I LOVE U

2008-02-03 @ 18:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0